tule mukaanHaluatko auttaa?

Helsingin ensikotiyhdistys on hyvä paikka auttaa, osallistua ja vaikuttaa vauvan parhaaksi. Tapoja olla mukana on monia. Voit lahjoittaa aikaasi ja läsnäoloasi tulemalla yhdistykseen vapaaehtoiseksi tai voit tukea toimintaamme lahjoittamalla. Liittymällä jäseneksi saat mahdollisuuden vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tulevaisuuteen.

TUTUSTU TAPOIHIN AUTTAA JA OLE MUKANA HYVÄSSÄ!
Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena voit auttaa, tukea ja ilahduttaa asiakkaitamme sekä mahdollistaa yhdistyksen toimintaa. Voit esimerkiksi auttaa asiakasperheitä lastenhoidossa, tulla mukaan kirpputoritiimiin tai auttaa kunnostamalla yhdistyksen toimitiloja.

Voit myös ehdottaa meille uudenlaista vapaaehtoistoimintaa. Olemme kiinnostuneita sekä kertaluonteisista tapahtumista että pidempikestoisesta vapaaehtoistoiminnasta.

Vapaaehtoiset saavat yhdistykseltä koulutusta ja tukea tehtäviinsä. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta.

> LUE VAPAAEHTOISEN TARINA


Yhdistyksen vapaaehtoistoimintaan osallistui kaikkiaan 88 henkilöä v. 2018 aikana.

Tule doulaksi

Doula on vapaaehtoinen, joka tukee vauvaa odottavaa vanhempaa tai paria odotuksessa ja synnytyksessä. Doulan tärkein tehtävä on olla läsnä odotuksen ja synnytyksen aikana. Doula voi tavata perhettä muutamia kertoja myös vauvan syntymän jälkeen.

Doulat saavat ensikodilta koulutusta ja työnohjausta tukihenkilönä toimimiseen. Myös doulien keskinäinen tuki on tärkeä osa toimintaa.

Lisätietoa doula-toiminnasta: 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 040 160 4194.

> LUE LISÄÄ

 


V. 2018 toteutui 75 doulasuhdetta, ja doula oli mukana 45 synnytyksessä.

Tue toimintaamme

Haluatko tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen? Pohditko, mihin osoittaa syntymäpäivämuistamiset, yrityksen joululahjarahat tai testamenttilahjoitus? Tukemalla Helsingin ensikotiyhdistyksen toimintaa voit auttaa tiiviin tuen tarpeessa olevia vauvaperheitä.

Lahjoittaa voit joko tekemällä yleislahjoituksen tai osoittamalla lahjoituksen toivomasi toiminnan hyväksi (ohjeet sivun oikeassa laidassa). 

Liity jäseneksi

Helsingin ensikoti on kansalaisjärjestö, jossa jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa. Vuoden 2018 lopussa yhdistyksessä oli 274 jäsentä.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin ja asettua ehdolle johtokuntaan. Voit myös tehdä aloitteita toimintamme kehittämiseksi ja liittyä yhdistyksen kansalaistoimintaa kehittävään työryhmään.

Jäsenkirjeissä kerromme yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista. Jäsenetuihin kuuluu Ensi- ja turvakotien liiton Enska-lehti kotiin postitettuna.

Vuosittainen henkilöjäsenen maksu on 15 euroa, yhteisöjäsenmaksu 150 euroa ja kannatusjäsenmaksu on 150 euroa.

> LIITY JÄSENEKSI