Hyppää sisältöön

Lahjoita

Haluatko tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen? Pohditko, mihin osoittaa syntymäpäivämuistamiset, yrityksen joululahjarahat tai testamenttilahjoitus? Tukemalla Helsingin ensikotiyhdistyksen toimintaa voit auttaa tiiviin tuen tarpeessa olevia vauvaperheitä. Lahjoittaa voit joko tekemällä yleislahjoituksen tai osoittamalla lahjoituksen toivomasi toiminnan hyväksi. Tavaralahjoituksina vastaanotamme uutta, käyttämätöntä vauvaperheiden tarvitsemaa käyttötavaraa. Yhteydenotot sähköpostitse lahjoitukset@helsinginensikoti.fi tai puhelimitse 044 726 0764 (arkisin klo 13-15).

Antamasi lahjoituksen käytämme:

  • Asiakasperheiden auttamiseen kustantamalla perheelle sen tarvitsemaa palvelua yhdistyksen palveluvalikosta.
  • Ilon ja virkistyksen tuottamiseen asiakasperheille järjestämällä retkiä, leirejä ja tapahtumia ja hankkimalla perheille lahjaksi leluja, vauvantarvikkeita, vaatteita tai kodin tarvikkeita.
  • Asiakkaiden ammattiopintojen tukemiseen jakamalla kannustusstipendejä.
  • Asiakastilojen kunnostamiseen.
  • Vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen, jotta mahdollisimman moni vapaaehtoinen pystytään kouluttamaan ja perehdyttämään tekemään työtä asiakasperheidemme hyväksi.

Kerätyt varat käytetään 5 vuoden sisällä keräyksestä.

Lahjoitustili:
Osuuspankki
IBAN: FI89 5541 2820 0199 42
BIC: OKOYFIHH

Yhdistyksellä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa numero RA/2018/668 (13.7.2018), joka on voimassa 1.1.2019–31.12.2020 Uudenmaan, Kymenlaakson ja Kanta-Hämeen alueilla.