tyoRekry

Helsingin ensikotiyhdistys on innostava ja haastava työ- ja harjoittelupaikka. Teemme yhdistyksessä tärkeää työtä vauvaperheiden parissa vauvan parhaaksi. Kehitämme toimintaamme asiakastyön antaman kokemuksen ja tiedon pohjalta. Helsingin ensikodissa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa!

TULE TEKEMÄÄN TYÖTÄ TÄRKEÄN ASIAN PUOLESTA!
Työntekijäksi ensikotiin?

Työntekijäksi?

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme Avoimet työpaikat -palstalla. Osa ilmoituksista julkaistaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston mol.fi-palvelussa. 

Avoimet työpaikat ja hakuohjeet tulevan julkisiksi viimeistään kaksi viikkoa ennen hakuajan umpeutumista.

Harjoittelijaksi?

Harjoittelijaksi?

Helsingin ensikodin kaikkiin yksiköihin otetaan uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkausille. Harjoittelijoiden opintojen tulee olla vähintään AMK-tasoisia ja loppuvaiheessa. Harjoittelun tulee kestää vähintään 7 viikkoa. Harjoittelujaksoja voi yhdistää yhden pidemmän harjoittelun aikaan saamiseksi.

Hakemusten tulee olla perillä 30.9. ja 31.3. mennessä. Harjoittelijat kevätkaudelle päätetään lokakuussa ja syyskaudelle huhtikuussa. Käsittelemme hakemukset kootusti ja ilmoitamme hakijoille päätöksestämme viimeistään marraskuussa ja toukokuussa.

Hakemukset voi lähettää toimistoomme oheisen linkin kautta.

Sijaiseksi?

Sijaiseksi?

Helsingin ensikodin kaikissa yksiköissä ja erityisesti ympärivuorokautisissa yksiköissä tarvitaan aika ajoin lyhytaikaisia sijaisia. Lisäksi kevään, kesän ja talven loma-aikoina on avoinna useampien viikkojen sijaisuuksia.

Sijaiselta edellytetään loppuvaiheessa olevia AMK-tasoisia opintoja sosiaali- tai terveydenhuollon aloilta. Kokemus työstä vauvaperheiden parissa, lastensuojelussa tai psykiatrisessa hoidossa katsotaan eduksi.

Hakemukset voi lähettää postitse tai sähköpostitse suoraan yksiköiden johtajille (yhteystiedot sivussa).

avoimet tyopaikat otsikko

Lisätietoa harjoittelupaikoista ja sijaisuuksista voit kysyä sähköpostitse toimistoltamme tai yksiköiden johtajilta.