Hyppää sisältöön

Sijaiseksi? Keikalle?

Helsingin ensikodin kaikissa yksiköissä ja erityisesti ympärivuorokautisissa yksiköissä tarvitaan aika ajoin lyhytaikaisia sijaisia. Lisäksi kevään, kesän ja talven loma-aikoina on avoinna useampien viikkojen sijaisuuksia. Sijaiselta edellytetään lähtökohtaisesti loppuvaiheessa olevia AMK-tasoisia opintoja sosiaali- tai terveydenhuollosta. Kokemus työstä vauvaperheiden parissa, lastensuojelussa tai psykiatrisessa hoidossa katsotaan eduksi.

Sijaiseksi ja keikkalaiseksi voit hakea sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksessasi voit kertoa, jos toivot työsi kohdistuvan tiettyyn yksikköön tai tietynlaiseen työaikaan. Tällä hetkellä emme haastattele sijaisiksi ja keikkalaisiksi hakevia – palaamme hakemukseesi, kun tarpeemme muuttuu.

Helsingin ensikodin kaikkiin yksiköihin otetaan uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkausille. Harjoittelijoiden opintojen tulee olla vähintään AMK-tasoisia ja loppuvaiheessa. Harjoittelun tulee kestää vähintään 7 viikkoa. Harjoittelujaksoja voi yhdistää yhden pidemmän harjoittelun…